Відзначення Дня Героїв Небесної Сотні в Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі №1

З нагоди відзначення Дня Героїв Небесної Сотні та увічнення пам’яті про події, які розпочалися 18 лютого 2014 року на вулиці Інститутській у м. Києві, 20 лютого 2019 року в  Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі №1 було проведено ряд заходів: загальношкільна лінійка «Слава Небесній Сотні»; урок мужності «Хай не згасне пам’ять про героїв», для учнів 5–11 класів, виховна година «Герої Небесної сотні – взірець мужності, патріотизму, любові до рідної землі», відеоурок «Зима, що нас змінила», «Майдан», під час якого учні 5-11 класів мали змогу переглянути документальні фільми про події, які відбувалися на Євромайдані.

18 лютого 2019 року учні 1-11 класів долучилися до Всеукраїнської тихої акції «Ангели пам`яті». Діти власноруч виготовили паперових ангелів у пам’ять про тих, хто трагічно загинув на Майдані.

Упродовж тижня учні 5-11 класів взяли участь у підготовці тематичної виставки творчих робіт «Вічна пам’ять і слава героям». Кращі роботи вихованців центру, у яких вони втілили власне розуміння і бачення цієї теми, були представлені на виставці. Завершився тиждень покладанням квітів до пам’ятника Героям Небесної сотні.

Залишити відповідь