Участь у Міжнародному конкурсі «Ми спілкуємося жестом, кольором та рухами» (Румунія, м. Біволаріє) учнів ЧОНРЦ №1

У рамках транскордонної співпраці Україна – Румунія, 10-11 травня учні Чернівецького обласного навчально-реабілітаційного центру №1 взяли участь у конкурсі «Ми спілкуємося жестом, кольором та рухами» серед дітей з порушенням слуху на базі Технологічного ліцею м. Біволаріє Сучавського повіту (Румунія).

У перший день нечуючі діти із семи шкіл Румунії та України продемонстрували свої вміння та таланти в жанрі пантоміми, малюнку і спортивних змаганнях, у яких можна відзначити хороші результати наших учнів. Янкевич Вікторія виборола І призове місце із настільного тенісу, а Бойко Павло – І місце у змаганнях з шахів.

На другий день відбулися змагання з легкої атлетики, які включали в себе біг, стрибки та метання м`яча. Згідно підсумованих суддями результатів, Урсатій Іван взяв ІІ місце серед хлопців, а Григорчук Христина – ІІІ місце серед дівчат.

Усі переможці отримали грошові премії, медалі, кубки та цінні подарунки.

У вільний час для всіх дітей було організовано різні конкурси та ігри і однією із них була гра «Склади ЛЕГО».

Діти із задоволенням спілкувалися зі своїми новими румунськими друзями та отримали багато приємних вражень. Проведений захід підтвердив, що для дружби та спілкування немає ніяких меж та кордонів.

Фото тут.

Залишити відповідь