«Стежинка духовності»

Протягом 13 – 17 травня педагоги Чернівецького обласного навчально-реабілітаційного центру №1 провели цикл заходів «Стежинка духовності».

     В молодшій групі вихователь Тодорюк С. С. провела інтегроване заняття пізнання довкілля і малювання «Таїнство творення чудо-світу, Я – частина його», де малюки зобразили неживу та живу природу.

    В середній групі діти разом з сурдопедагогом Сливкою Ю. І. вивчали молитву жестовою мовою та десять заповідей, а з вихователем Семеновою Т. В. виготовили композицію нетрадиційною технікою малювання кавою «Створення світу».

    В  старшій групі сурдопедагог Молоч О. М. ознайомила дітей з біблійним поглядом на створення людей: чоловіка та жінки. Також всі разом виклали сюжет про створення світу. А вихователі групи Заплітна К. В. та Шлюсар А. М. на заняттях «Добре словечко зігріє сердечко» та «Шануй батька та матір» в ігровій формі виховували позитивні почуття до рідних, бажання бути слухняними, застосовувати Божі заповіді у житті.

     Ці заходи сприяють розвитку духовності дітей дошкільного віку, розумінню моральних цінностей, жити відповідно до Божих заповідей.

Залишити відповідь