Конкурс «Міні Міс & Містер УТОГ – 2019» в Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі №1

З метою підвищення творчої активності дітей з порушеннями слуху, виявлення і підтримки талановитих дітей, виховання в них естетичного смаку, розвитку почуття стилю і моди, артистизму, вміння створити свій імідж, красиво й елегантно рухатися, спілкуватися з глядацькою аудиторією 16 травня 2019 року в Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі пройшов обласний конкурс «Міні Міс & Містер УТОГ – 2019», у якому взяли участь 8 дітей – учні 1-3 класів. Конкурсанти повинні були представитись у «Візитці», продемонструвати себе у «Дефіле в стилі Весна», проявити креативність у «Фантазії на тему «Я в майбутньому», показати таланти у «Творчому конкурсі», виступити на «Вечірньому балі».

Особливо запам’яталися виступи юних учасників у завданнях «Фантазія на тему «Я в майбутньому» та «Творчому конкурсі», де засвідчили свої унікальні здібності та вміння. Учні залюбки презентували свою майстерність у хореографії, виконанні жестових пісень, інсценізаціях, а глядачі поринули у дивовижний світ краси, грації, чарівності, таланту.

Після такого яскравого, творчого свята журі визначило переможців у різних номінаціях, нагородило усіх конкурсантів грамотами Чернівецької обласної організації УТОГ та подарунками, а титули «Міні Міс УТОГ – 2019» і «Міні Містер УТОГ – 2019» отримали Білобровець Каміла та Бабущак Давид.

Бажаємо всім учасникам перемог у майбутньому, а Камілі та Давиду вдалого виступу у фінальному етапі І Всеукраїнського дитячого конкурсу «Міні Міс & Містер УТОГ»!

Залишити відповідь