Свято останнього дзвоника у Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі №1

31 травня 2019 року пролунав останній дзвінок і в Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі № 1. Із побажанями учнівському, педагогічному, батьківському колективу закладу нових досягнень, звершень завітали шановні гості Вовк Олег Омелянович, начальник Чернівецького прикордонного загону, Заплітна Юлія Вікторівна – завідувач сектору з питань громадянства Управління Державної міграційної служби України у Чернівецькій області, Кожокар Костянтин Радович, співробітник Управління Державної міграційної служби України у Чернівецькій області.

Гостей, які щиро опікуються нашими вихованцями та роблять їм приємні подарунки, ми завжди раді вітати в нашому закладі. Особливо зворушливим сюрпризом від Чернівецького прикордонного загону став перегляд кліпу на пісню «Personal Jesus»  (автор – Олександр Ткачук «MAMAY MEDIA @mamaymedia»), в якому знімались учениця 11 класу Димітраш Сільва і вихованки 1-3х класів.

На святі з привітальним словом виступила директор центру Савчук Олена Орестівна, вручила учням Похвальні листи за навчальні досягнення та відзначила найактивніших учасників спортивних змагань і творчих конкурсів. Їхні щасливі усмішки, гордість в очах батьків – найкращий подарунок для педагогів, які вели їх упродовж року дорогою знань.

Особливо хвилюючим, радісним і сумним водночас, став цей день для наших випускників 9-б і 9-в класів та їхніх батьків. Востаннє для них пролунав дзвінок, закружляв їх шкільний вальс. Звучали слова привітання, жестові пісні, а також учні закладу взяли участь у флешмобі «Україна». Кульмінацією свята стало виконання учнями центру Гімну України жестовою мовою.

А далі школярів чекають літні канікули. Бажаємо їм гарного відпочинку і чекаємо зустрічі в новому навчальному році.

Залишити відповідь