Акція до Міжнародного Дня людей з інвалідністю «В ім’я добра і милосердя» в Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі №1

03.12.2019 і 04.12.2019 до Міжнародного Дня людей з інвалідністю в Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі №1 пройшла акція «В ім’я добра і милосердя». В рамках цієї акції 3 грудня учні переглянули мультфільм «Подорож мурашки Мії» у кінотеатрі «Чернівці», а старшокласники відвідали «Льодовий майданчик», що розташований біля стадіону «Буковина». Діти цікаво, активно та корисно провести час. Окрім цього, 4 грудня діти з порушенням слуху мали змогу насолоджуватись переглядом вистави із сурдоперекладом «Шельменко-денщик», яку показали актори Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. Ольги Кобилянської.

Педагогічний та учнівський колективи Чернівецького обласного навчально-реабілітаційного центру №1 щиро вдячні директору кінотеатру «Чернівці» Руслану Зваруну, власнику «Льодового майданчика» Павлу Польовому, директору-художньому керівнику театру Юрію Марчаку за організацію чудового дозвілля для дітей з особливими потребами.

Залишити відповідь