День святого Миколая у Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі № 1

Для всіх залишається чарівною казкою, коли з’являється під ранок на Миколая бажаний дарунок під подушкою. Віддавна це свято символізує торжество Милосердя, Доброти, Прощення, Любові до близьких. Отож, вихованці Чернівецького обласного навчально-реабілітаційного центру №1 з нетерпінням чекають його кожного року й готуються по-особливому виявити пошану до старших, старанність і слухняність, щоб отримати не різочки, а солодощі.

Цьогоріч 19 грудня 2019 року до учнів Чернівецького обласного навчально-реабілітаційного центру № 1 Святий Миколай прийшов з добрим словом та приємними й корисними подарунками. На свято завітали поважні гості, ті, хто взяли на себе місію помічників Миколая – керівник обласного осередку політичної партії «Слуга народу» Другановський Віталій Валерійович,

помічник голови регіональної організації політичної партії «Слуга народу» Волощук Олексій Артурович, секретар Другановського В.В. Москалюк Юлія Романівна, юрист Василєв Єгор Володимирович,  помічник завідувача сектору Управління персоналом та Управління державної міграційної служби у Чернівецькій області Мельник Віктор Антонович, завідувач сектору Управління державної міграційної служби у Чернівецькій області Мобозюк Оксана Орестівна та співробітники міграційної служби України, помічник народного депутата України Лис Олени Георгіївни Кувіла Олександр Іванович, голова громадської організації «Життя на рівних», заступник директора з наукової роботи Буковинської малої академії наук Бауер Михайло Йозефович.

Учні підготували вірші, жестові пісні, танці, театралізоване дійство «У вечір на Миколая», щоб самим не сумувати та Миколая гарно закликати.

Зворушили глядачів і хореографічна композиція дошкільнят «Зірочки», танці «Сніжинки», «Помічники Миколая» і жестові пісні «Святий Миколай», «Ой зима, зима», «Миколай крокує до нас» у виконанні вихованців центру. Вразила та зірвала шквал овацій костюмована вистава, яку підготували співробітники Державної міграційної служби Чернівецької області. На завершення свята директор центру Савчук Олена Орестівна подякувала гостям, педагогам та учням, висловила сподівання, що Святий Миколай не омине увагою жодної дитини, а нашим гостям, спонсорам усміхнеться доля.

Залишити відповідь