«Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів»

Кардмейкінг «Природа очима дітей», екомайстерня «Творимо своїми руками»

З 15.10 по16.10 2020 року у ЧОНРЦ №1 учні 2- 4 класів проявили неабиякі творчі здібності при виготовленні листівок та різномонітних поробок з природного матеріалу.

Фото Кінзерська М.Ю.

«Екологія Душі»

Саме під такою назвою пройшов захід психологічної служби центру у формі брифінгу (запитання-відповіді) із учнями 7,10-12 класів.   У наш час багато говорять  про Екологію Душі людини. Якщо екологія – це наука про умови існування всього живого в навколишньому світі, включаючи взаємини і охорону природи і людини, то предметом екології душі може бути охорона душевного стану людини, турбота про чистоту і розвиток душі. Старшокласники відповідали на важливі питання збереження екології  навколишнього, культури  турботи про психічне здоров’я, формування морального виховання, духовного розвитку та  загальнолюдських цінностей.

Флешмоб «Діти, екологія, майбутнє» 

20.10.2020 року у ЧОРНЦ №1 учні 2-3 класів провели флешмоб «Діти, екологія, майбутнє», щоб зберегти нашу планету Земля для нас та майбутніх поколінь.

Творчі проекти учнів 10 класу «Екологія природи-екологія майбутнього життя»

21.10.2020 року у бібліотеці центру учні 10 класу представили власні творчі проекти з метою привернути увагу молоді до глобальних екологічних проблем: вирубки лісів, забрудненню повітря та річок, винищенню рослинного та тваринного світу. 

Екологічний паркан «Несіть добро у світ природи»

22.10.2020 року у бібліотеці центру на імпровізованому паркані педагоги та учні розмістили інформаційні повідомлення, вірші, загадки, прислів”я, вислови, які відповідають тематиці Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек.

Залишити відповідь