ТИЖДЕНЬ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ З КОРЕКЦІЙНО-РОЗВИТКОВОЇ РОБОТИ У ЧЕРНІВЕЦЬКОМУ ОБЛАСНОМУ НАВЧАЛЬНО-РЕАБІЛІТАЦІЙНОМУ ЦЕНТРІ №1

З 19 по 22 квітня 2021 року в рамках тижня інноваційних технологій «Сучасні форми корекційно-розвиткової роботи в умовах освітньо-реабілітаційного простору» педагоги методичного об’єднання корекційно-розвиткової роботи проводили цікаві заходи.

Вчителі індивідуальної роботи з розвитку слухо-зоро-тактильного сприймання мовлення та формування вимови Калініна Н.Л., Мала Н.І., Молоч О.М.  та логопед Столощук О.В. разом з учнями молодших класів підготували  калейдоскоп «Весна іде, красу несе». Дидактичні мовні ігри поглиблювали, систематизували і закріплювали знання дітей про ознаки весни, рослинний світ, поведінку птахів і тварин навесні; формували усне зв’язне мовлення; розвивали когнітивні процеси; виховували дбайливе ставлення до природи.

Квест «Великий день» (інтерактивні мовні вправи та ігри) для учнів 2-А – 7 класів відбувся за допомогою онлайн-сервісу LearningApps. У розробці завдань брали участь педагоги Деренькова Г.А., Мацієвська Л.Т. та Савчук О.О. Була створена Viber група, де учні одержували завдання квесту, виконували їх, робили скріни та надсилали у групу.

Під час челенджу «Весняні традиції українців» учні молодших та середніх класів декламували вірші про весну.

Тиждень пройшов на високому рівні. Формат проведення був цікавим і змістовним. Учні показали гарні результати з розвитку слухо-зоро-тактильного сприймання усного мовлення, формування вимови та розвитку мовлення.

Залишити відповідь