Участь у ХІV Всеукраїнському конкурсі «Ерудит»

23 квітня 2021 року відбувся ХІV Всеукраїнський конкурс «Ерудит», який проходив в онлайн режимі. Конкурс проводився серед учнів 12 класів спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для дітей з порушеннями слуху під егідою «Інституту модернізації змісту освіти» спільно з Українським товариством глухих за підтримки Міністерства освіти і науки України.

У конкурсі взяли участь 25 учасників з різних областей України. Серед них була учениця 12 класу Чернівецького обласного навчально-реабілітаційного центру № 1 Попюк Яна. Завдання конкурсу здебільшого були розраховані на ерудицію. Крім того, учасникам було запропоновано виконати творче завдання (висловити своє ставлення до героїв відеофільму «Не суди», який отримав звання «Оскара»). Учениця Попюк Яна продемонструвала хороші знання з різних предметів, впоралася з творчим завданням на належному рівні.

12 травня 2021 року на урочистій лінійці Голова Чернівецького УТОГу Дубровіна Людмила Іванівна вручила Попюк Яні Диплом учасника Всеукраїнського конкурсу «Ерудит» та цінний подарунок. Щиро вітаємо учасницю конкурсу, бажаємо їй успіхів та нових здобутків.

Залишити відповідь