СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА У ЧЕРНІВЕЦЬКОМУ ОБЛАСНОМУ НАВЧАЛЬНО-РЕАБІЛІТАЦІЙНОМУ ЦЕНТРІ №1

28 травня 2021 року пролунав останній дзвінок і в Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі № 1. Для кожного цей день має своє значення: діти пишаються власними знаннями та здобутками, вчителі відчувають гордість за виховання майбутнього покоління, батьки розуміють, що їхні діти стали дорослішими на рік.

Особливо зворушливим, радісним і сумним водночас став цей день для наших випускників 9-го, 10-го і 12-го класів, для яких востаннє пролунав шкільний дзвінок. Адміністрація центру привітала випускників та вручила учням Похвальні листи за навчальні досягнення, відзначила грамотами найактивніших учасників спортивних змагань і творчих конкурсів.

Розділити радість свята і привітати учнів, їхніх батьків, педагогів центру завітали співробітники Управління Державної міграційної служби України у Чернівецькій області. Гостей, які віддавна щиро опікуються нашими вихованцями, ми завжди раді вітати в нашому закладі.

Учні подарували усім присутнім жестові пісні, хореографічні номери. Та найкращим дарунком для педагогів, які вели їх упродовж усіх років дорогою знань, стали їхні щасливі посмішки!

У кожному класі прозвучали останні настанови про безпечні літні канікули.

Бажаємо всім гарного, безпечного відпочинку і чекаємо зустрічі в новому навчальному році!

Залишити відповідь