«ОЛІМПІЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ» В ЧЕРНІВЕЦЬКОМУ ОБЛАСНОМУ НАВЧАЛЬНО-РЕАБІЛІТАЦІЙНОМУ ЦЕНТРІ №1

13 вересня 2021 року в Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі №1 розпочався «Олімпійський тиждень» під гаслом  «Здорові діти – здорова нація». Це Всеукраїнський спортивно-видовищний захід, спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху в Україні.

В рамках «Олімпійського тижня» було проведено ряд заходів: комбінована естафета “Спортивний феєрверк”, змагання зі спортивного орієнтування серед учнів молодших та старших класів,  змагання з футболу, стріт-арт «Ми – олімпійці». Цікавим та пізнавальним для учнів 6-12 класів став Олімпійський урок на тему «Будь активним – живи спортивно», на якому учні мали змогу ознайомитися із видатними спортсменами та олімпійськими -чемпіонами України. Учениця 11 класу Янкевич Вікторія взяла участь у Всеукраїнських змаганнях з настільного тенісу серед дітей з порушеннями слуху та виборола 3 місце у змаганнях серед змішаних пар та 5 місце в особистому заліку. Вчитель фізичної культури, педагоги та учні центру привітали Вікторію з чудовими результатами.

У всіх заходах дотримувались  олімпійського принципу – перемогла дружба. На завершення спортивного дійства переможці були нагороджені грамотами та пам’ятними сувенірами.

Залишити відповідь