Математична регата «У пошуках геніїв»

У Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі № 1, згідно плану методичної роботи, у період 06.12.2021 по 10.12.2021 проводилася математична регата «У пошуках геніїв».

 Упродовж  математичної регати було проведено багато цікавих заходів. До участі в ній долучилися учні початкових класів. Підготовка до тижня розпочалася з вікторини «Математичний абордаж» та виставки-конкурсу малюнків «На що схожа цифра». Особлива атмосфера панувала впродовж тижня, вчителі Пелепец Т.Д., Кіндзерська М.Ю., Черноус О.О., Павлюк О.В., Вітровчак О.С. провели серію відкритих уроків: урок-казка «Рятувальна експедиція для героїв Рукавички» (Додавання і віднімання в межах 10. Розв’язування задач); урок- гра «Детективне агенство Шерлока Холмса» (Усне додавання чисел виду 520+340. Розширена задача на зведення до одиниці); урок-подорож з використанням ІКТ «Будем математику вивчати та рідний край свій пізнавати» (Додавання і віднімання багатоцифрових чисел); урок-мультфільм «Математична школа тітоньки Сови» (Додавання і віднімання в межах 10. Розв’язування задач); урок-гра з використанням кейс компетентнісних завдань «Все згадаємо, що знаємо» (Додавання та віднімання багатоцифрових чисел. Знаходження периметра та площі фігури ).

Заершився тиждень історичною подорожжю «Як люди навчилися рахувати» та челенджем «Математична ялинка».

Кожна дитина, враховуючи свої індивідуальні особливості та інтереси, змогла впоратись із поставленими завданнями. Школярі були активними, творчими, емоційно-позитивними, критично мислили впевнено відповідали на запитання.

Залишити відповідь