Конкурс «Ерудит» – 2023 у Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі №1

23 березня 2023 року у  Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі № 1 відбувся перший етап Всеукраїнського конкурсу «Ерудит» серед учнів 12-х класів спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для дітей з порушеннями слуху.

В цьому році конкурс проходив серед одинадцяти учасників учнів 12-х класів. Учні 12-А класу працювали очно, а для учнів 12-Б класу, з числа тимчасово переміщених осіб, які перебувають в Україні та за її межами, але виявили бажання здобути освіту в Україні і навчаються в нашому закладі дистанційно, тестові завдання з навчальних дисциплін були розроблені у Google Forms. Окрім тестових завдань, учні писали твір-роздум на тему «Україна – наш дім».

З вітальним словом до учасників звернулася голова Чернівецької обласної організації УТОГ Людмила Дубровіна. Голова журі, директор центру Олена Савчук відзначила відповідальність учнів у підготовці до конкурсу і побажала учасникам успіхів і перемоги, а Олена Бічікова, заступник директора з навчально-виховної роботи, ознайомила учасників з програмою шкільного конкурсу і налаштувала дітей на творчу працю.

 Підготовка до конкурсу стала хорошим стимулом для учнів повторити набуті знання з навчальних дисциплін.

За результатами конкурсу І місце посіла учениця 12-А класу Вікторія Янкевич, яка представлятиме заклад  на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу «Ерудит» в місті Києві.  ІІ місце розділили учні 12-А класу Христина Григорчук і Іван Урсатій, а  ІІІ місце – учениця 12-Б Єлизавета Парамуд і Катерина Боклач, учениця 12-А класу.

Учасники і переможці були нагороджені грамотами та призами.    Вітаємо переможців!!! Висловлюємо щиру вдячність педагогам за організацію та проведення конкурсу у такому незвичному раніше форматі. Бажаємо мирного неба!!! Слава Україні!!!

Залишити відповідь