Тиждень інноваційних технологій у Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі №1

З 24 по 27 квітня 2023 року в рамках тижня інноваційних технологій  вчителі методичного об’єднання корекційно-розвиткової роботи спільно з педагогами початкових та середніх класів проводили творчі звіти.

Вчителі індивідуальної роботи Наталя Калініна, Оксана Молоч та Надія Мала провели мовне свято «Зустрічаємо весну і радіємо теплу» для учнів  1-А, 2-А, 2-В та 4 класів. Педагоги поглиблювали, систематизували і закріплювали знання дітей про ознаки весни; формували усне зв’язне мовлення; розвивали когнітивні процеси; виховували дбайливе ставлення до природи. Учні в костюмах квітів, метеликів, пташок декламували вірші, співали пісні, виконували дидактичні вправи та грали в ігри.

За ініціативи логопеда Олени Столощук відбулися флешмоб «Весняні квіти» та майстер-клас «Дидактичні ігри для розвитку мовлення» для учнів  2-Б та 3 класів, під час якого вчитель актуалізувала знання про весну; збагачувала словниковий запас дітей, просторові уявлення; сприяла синхронізації мовно-рухового і мовно-слухового механізмів; мотивувала до використання комунікативно-мовленнєвої діяльності для успішної соціалізації вихованців.

Педагоги Галина Деренькова, Людмила Мацієвська, Оксана Молоч, Оксана Шкурат організували скорботну сторінку сьогодення «Великдень, обпалений війною» за участі учнів 5-А, 5-В, 6-А, 7 класів, які розповідали про традиції святкування Великодня, читали поезії сучасних українських авторів.

Також вихованці центру презентували свої творчі роботи на виставці малюнків «Українські весняні традиції». Тиждень інноваційних технологій пройшов вдало, цікаво і змістовно.

Залишити відповідь