День захисту дітей у Чернівецькому навчально-реабілітаційному центрі №1

1 червня 2023 року у Чернівецькому навчально-реабілітаційному центрі №1 відсвяткували День захисту дітей. 

    Діти  – найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє, тому дуже хочеться, щоб вони були здоровими та щасливими, адже для цього ми всі живемо і працюємо. І, щоб саме цей день наші вихованці запам’ятали надовго, педагоги центру організували для дітей цікаву розважальну програму.

Упродовж дня діти взяли участь в спортивно-розважальних конкурсах «Веселий світ дитинства». Яскравими та неймовірно прекрасними малюнками було розмальовано учнями подвір’я центру: сонце з промінчиками, квіточки й метелики, державна символіка – кожен малюнок був неповторним і особливим. Діти продемонстрували, що вони мають надзвичайну  фантазію, уяву та мрію, яку втілили в своїх малюнках.

Відвідали захід «Місто дитячих мрій» у парку імені Тараса Шевченка, грали у волейбол, футбол та весело провели час.

Привітати вихованців нашого закладу із цим чудовим святом прийшли працівники УОАЗОР та СОЗДМТТО, ІТТ управління поліції ГУНП в Чернівецькій області. Окрім щирих слів вітання та побажання всього найкращого, діти отримали від них фрукти та солодощі.

Педагогічний колектив центру від щирого серця бажає всім дітям міцного здоров’я, щастя, добробуту, мирного неба над головою, здійснення задумів та мрій.

Залишити відповідь