Яскраве свято дитинства

Новорічні свята, найулюбленіші майже для кожного з нас. Їх із нетерпінням чекають і дорослі, і малі. Що може зрівнятися з новорічним святом, коли дитина заходить у казку і оживають казкові герої, а ти і сам один із них! Та, що вже казати дітям, коли в дорослих це свято викликає щиру усмішку та радість. Це, можливо, і є те найяскравіше свято дитинства — з ялинкою, іграшками, веселими казковими та фант

астичними героями, а також Дідом Морозом, Снігуркою, танцями, піснями і подарунками!

Цьогоріч, напередодні Нового року, до учнів початкових класів Чернівецького обласного навчально-реабілітаційного центру №1 окрім Діда Мороза і Снігурочки, завітали казкові герої: Фея, Клоун, Лісовик, внучка баби Яги – Ягуся. А учні старших класів подорожували світом фантастичних героїв де зустрілися з : Гаррі Поттером, Джеком Горобцем та Гендельфом.

Всі з нетерпінням чекали свята, підготувавши карнавальні костюми, хореографічні номери, театралізовані сценки та пісні у жестовому виконанні.Герої свята разом з учнями провели  різноманітні конкурси, ігри, танці,а Дід Мороз із Снігуркою подарували солодкі подарунки.

Нехай новорічна казка прийде в кожен дім та родину, а рік Новий буде для Вас багатим на добро, щедрим на успіхи і вдачі. Хай збудуться всі заповітні мрії. Щасливого Нового року і веселих свят!
Підготували вихователі : Черноус Оксана Олександрівна та Єрійчук Наталія Петрівна.

Залишити відповідь