День захисту дітей у Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі №1

1 червня 2016 у Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі №1 відсвяткували День захисту дітей.

Діти ­ наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє, тому дуже хочеться, щоб наші діти були радісними та щасливими, адже для цього ми всі живемо і працюємо. І, щоб саме цей день вихованці центру запам’ятали на довго, педагогами центру була організована цікава та весела програму.

Привітати дітей із цим чудовим святом завітала до нас на святкову лінійку Палійчук Оксана Михайлівна, директор Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації. Вона побажала діткам за період літніх канікул увібрати всю наснагу від теплого сонечка, життєву силу від цілющої матінки землі, знайти нових друзів, добре відпочити і пам’ятати про те, що вони – українці і повинні пишатися цим.

На подвір’ї центру пройшов конкурс малюнків на асфальті «Дитячі мрії». Малюнки вийшли яскравими, веселими та патріотичними: сонце з промінчиками, квіточки й метелики, державна символіка ­ кожен малюнок був неповторним і особливим. Вихованці центру продемонстрували, що вони мають надзвичайну  фантазію, уяву та мрію, яку втілили в своїх малюнках.

Упродовж дня діти взяли участь в спортивно-розважальних конкурсах «Ігри патріотів», відпочили на атракціонах у парку ім. Т.Г. Шевченка та весело провели час в дитячому центрі «Fantasy Town».

Педагогічний колектив центру від щирого серця бажає всім дітям міцного здоров’я, щастя, добробуту, здійснення задумів та мрій.

Залишити відповідь