Іван Франко – це цілий світ

img_9164

В рамках Міжнародного місячника шкільних бібліотек та роботи методичного об’єднання суспільно-гуманітарних дисциплін, у Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі №1 був проведений захід присвячений 160-річчю з дня народження відомого, талановитого письменника І.Я.Франка «Любов – це те, що буде вічно…»

Учні 6–12 класів із великим задоволенням слухали розповіді про життєвий і творчий шлях великого Каменяра. Захоплюючою була розповідь вчителя української мови та літератури, Крилової С.В., про маловідомі факти з біографії та зворушливі особисті переживання І. Франка «Тричі мені являлася любов…»

Бібліотекар центру, Нестеренко І.Д., підготувала виставку творів митця, яка висвітлила велику літературну спадщину сина українського народу.

Не менш захоплюючою і хвилюючою для учнів стала театральна постановка уривку з твору І.Франка «Украдене щастя», що разом з старшокласниками підготувала вчитель української мови та літератури Токарєва Г.І. Діти продемонстрували свої творчі та акторські здібності, вразивши присутніх своєю грою.

Творча спадщина І.Франка неперевершена своєю художньою цінністю і її вивчення не обмежується лише відзначенням знаменних і пам’ятних дат у його  творчій долі. Тому педагоги центру продовжуватимуть вивчати поезію цієї непересічної особистості на уроках позакласного читання.

Написала: Крилова С.В.

img_9144 img_9154img_9096 img_9112 img_9122

Залишити відповідь