Революція Гідності – шлях до незалежності

img_9789

З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи, з метою гідного вшанування громадянської мужності учасників подій Помаранчевої революції та Революції Гідності у відстоюванні прав людини та європейського майбутнього України, їх відданості ідеалам свободи, справедливості, утвердження в державі демократичних цінностей з 21.11.2016 по 25.11.2016 в Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі №1 були проведені заходи, наповнені громадянсько-патріотичним змістом:

загальношкільна лінійка «День Гідності та Свободи – крок у Європу», урок мужності «Будемо гідні слави героїв» для учнів 6–12 класів, круглий стіл «Молодь у боротьбі за демократичні цінності, європейський вибір», відеоурок «Євромайдан: Революція Гідності Повна хронологія», під час якого учні 1-12 класів мали змогу переглянути документальні фільми про події, які відбувалися на Євромайдані. Учні старших класів відвідали музей воєнної історії краю, де ознайомились з експонатами, що розкривають події, пов’язані з розвитком військових формувань на території краю та їхньої участі у бойових діях.

Упродовж тижня учні 1-12 класів взяли участь у підготовці тематичної виставки творчих робіт «Революція Гідності – шлях до незалежності». Кращі роботи вихованців центру, у яких вони втілили власне розуміння і бачення цієї теми, були представлені на виставці. Завершився тиждень патріотичним флешмобом «Україна – центр Європи».

Написала Деренькова Г.А.

Залишити відповідь