Проведення місячника озеленення та благоустрою в Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі №1

З 16 березня по 27 квітня 2017 року в Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі №1 проходить весняний місячник санітарної очистки та благоустрою території.  В рамках місячника проводяться заходи, спрямовані на поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою прилеглої території. Були впорядковані, приведені до належного естетичного та санітарного стану спортивні майданчики, сад, квітник, бігова доріжка. Окрім того, упродовж місяця РСУ КП «Зеленбуд» здійснив очистку пришкільної території від сухих та пошкоджених дерев.

16 березня 2017 року учнями 8-12 класів під керівництвом вчителя біології Гринчук О.Д. було висаджено багаторічні квіти, саджанці дерев і кущів (10 кущів самшиту і туї, 3 куща калини, 22 тополі, 3 вишні).

21 березня 2017 року педагоги та учні центру взяли участь у акції «Посади деревце!», під час якої на території закладу було висаджено 25 дерев, (дуби, берези, граби). Всі ці дерева ми отримали, як спонсорську допомогу, від Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства.

З великою відповідальністю, ентузіазмом віднеслися вихованці закладу до поставлених перед ними завдань, показали себе справжніми господарями.

Дякуємо всім за активну участь у проведення місячника з благоустрою! Сподіваємось, що до таких акцій залучатиметься все більше людей, адже питання екологічної культури завжди залишається актуальним!

?

Залишити відповідь