Цікавий відпочинок у таборі «Веселка»

11 червня 2017 року завершилась зміна у літньому пришкільному оздоровчому таборі «Веселка» при Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі №1. За цей час діти не тільки змістовно відпочивали, але й приймали оздоровчі процедури у реабілітаційному відділенні закладу.

Чотирнадцять днів роботи табору були насичені різними подіями і заходами: спортивними іграми та естафетами, змаганнями з настільного тенісу, міні-футболу, волейболу; екскурсіями, майстер-класами, конкурсами малюнків на асфальті.

Діти збагатилися яскравими враженнями, цікавою інформацією про світ мистецтва Буковини, відвідавши Чернівецький обласний художній музей. Їхній увазі були представлені колекції іконопису ХVІІ – ХХ ст. – буковинські хатні образи, ікони на склі, колекція буковинських народних килимів, писанок, твори різьбярів по дереву, а також виставка дитячих робіт, авторами яких є учні загальноосвітніх шкіл.

Вихованці центру отримали можливість весело провести час в дитячому центрі «Fantasy Town» ТРЦ DEPOt.

Організувати дозвілля вихованців центру допомогли небайдужі люди. Особливу подяку хочемо висловити директору ЦПКІВ ім. Т.Г. Шевченка Венгринюку Ю.З. за надану можливість безкоштовно відвідати атракціони,  директору кінотеатру «Чернівці» Зваруну Р.М. за безкоштовні квитки на перегляд фільму та керівнику ТРЦ  DEPOt Роскрут Л.В. за безкоштовний та цікавий відпочинок.

Попереду літо – пора гарного відпочинку, подорожей, зустрічей. Бажаємо провести це літо корисно і приємно, знайти нових друзів!

Залишити відповідь