Свято Першого дзвінка в ЧОНРЦ №1

    1 вересня 2017 року у Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі № 1 відзначили  початок навчального року – День знань. Особливим цей день був для першокласників, які ступили на дорогу знань, не менш важливим він став і для дванадцятикласників, адже цей навчальний рік прокладе межу між їхнім дитинством і дорослим життям.

    Розділити радість свята і привітати з початком навчального року учнів, їхніх батьків, педагогів центру завітали: Вербицький Віталій Миколайович, начальник Управління Державної міграційної служби України у Чернівецькій області, Мельник Віктор Антонович, керівник кадрової служби Управління Державної міграційної служби України у Чернівецькій області; Кожокарь Костянтин Радович, співробітник Управління Державної міграційної служби України у Чернівецькій області.

    Гостей, які віддавна щиро опікуються нашими вихованцями та роблять їм приємні подарунки, завжди ми раді вітати в нашому закладі.

   На святі з привітальним словом виступила директор центру Савчук Олена Орестівна, зауваживши, що незважаючи на складний час для країни, наш центр став ще яскравішим і комфортним для навчання учнів та висловила слова подяки всім, хто цьому посприяв.

   Під час святкування  урочистої лінійки, окрім традиційного виконання Державного гімну жестовою мовою у програмі були особливі моменти: хвилина мовчання на честь загиблих у боротьбі за майбутнє України та її територіальну цілісність; жестова пісня «Зрастуй наша рідна школо!».

   По завершенні лінійки срібноголосий дзвоник покликав всіх учнів на перший урок «В Європу з Україною в серці».

   Вітаємо наших учнів та вчителів з початком нового начального року!

Залишити відповідь