Всеукраїнський день дошкілля у ЧОНРЦ №1

     Уже 5 років поспіль дошкільне відділення Чернівецького обласного навчально-реабілітаційного центру №1 долучається до святкування Всеукраїнського дня дошкілля. Так  26.09.2017 року відбулося свято під гаслом  «Творчості немає меж».

    Педагоги дошкільного відділення показали себе не лише з професійного боку, але й розкрили свої кулінарні та акторські здібності, здивували колег та гостей вмінням робити вироби своїми руками.

    Тодорюк  Світлана Сільвестрівна  створила композицію з фруктів «Святкові смаколики», а Молоч Оксана Михайлівна та Заплітна Катерина Володимирівна показали свій акторський талант у грі «Крокодил».

    Свої авторські роботи вишиванки для донечок Собашевська Оксана Антонівна представила як дефіле «Мамина вишиванка».

    Кухарів дошкілля та гостей свята наші педагоги Строгарчук Світлана Василівна та Коротчук Ірина Миколаївна пригощали пирогом з яблуками, кожен з яких господині-аматори готували за своїм рецептом. Всі присутні дегустували 2 зразки пирога та проголосували, за той який більше сподобався. Обидва яблучні десерти були настільки смачні, що важко було визначити кращий. Наші кондитери-аматори з радістю ділилися секретними інгредієнтами своїх смаколиків.

    Молодий педагог Семенова Тетяна Володимирівна декламувала вірш жестовою мовою, привітавши гостей зі святом.

    Вже традиційно на наше професійне свято завітали ветерани праці, для яких дошкільнята підготували хореографічну композицію «Пригоди жабенят на озері».

    Завершилося святкування Всесвітнього дня дошкілля привітанням і врученням грамот та подяк від директора центру Савчук Олени Орестівни.

Залишити відповідь