Червона Шапочка завітала до малят на осіннє свято

     27 жовтня на дошкільному  відділенні Чернівецького обласного навчально-реабілітаційного центру №1 відбулося осіннє свято за мотивами казки «Червона Шапочка на новий лад».

     До цієї події готувалися заздалегідь. Починаючи з вересня, діти разом з вихователями заготовляли природні матеріали, з яких до свята виготовили цікаві вироби. Батьки теж долучилися до організації виставки дитячих робіт «Осінній вернісаж», виготовивши оригінальні композиції.

     У рамках екологічного проекту педагоги та батьки групи дітей раннього дошкільного віку підготували фотовиставку «Досліджуємо вдома».

     Свято розпочалося танцем Червоної Шапочки із звірятами, в якому діти проявили свої акторські здібності та відчуття музичного ритму. Сюжет казки «Червона Шапочка на новий лад» поділений на чотири дії.  У кожній з них Вовк створює перешкоди Червоній Шапочці та її друзям, подолавши які, головна героїня скорочує шлях до бабусиного будиночка.

    Під час гри «Світлофор», малята переконали Вовка, що добре  знають правила дорожнього руху. Чітке та виразне декламування віршів про осінь допомогло вихованцям скоротити шлях до бабусі. Останнім випробуванням для Червоної Шапочки та її друзів стала естафета.

    Щаслива бабуся пригостила Червону Шапочку, звірят та гостей свята смаколиками (танець «Тістечка»). Казка завершилася дружнім флешмобом.

Залишити відповідь