День захисту дітей у Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі №1

     1 червня 2018 року у Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі №1 відсвяткували День захисту дітей.

      Діти  – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє, тому дуже хочеться, щоб наші діти були радісними та щасливими, адже для цього ми всі живемо і працюємо. І, щоб саме цей день наші вихованці запам’ятали на довго, педагогами центру була організована цікава та весела програма.

     Розпочалось свято з урочистої лінійки. Директор центру Савчук Олена Орестівна привітала дітей та побажала їм міцного здоров’я, знайти нових друзів, добре відпочити і пам’ятати про те, що вони – українці і повинні пишатися цим.

     Не залишились осторонь цього свята військовослужбовці Чернівецького прикордонного загону. Щоб зробити дітям його по-справжньому приємним та цікавим, прикордонники провели для дітей показові тренування службових собак, показали галерею картин, які стосуються прикордонної служби. Під час екскурсії музею історії Чернівецького прикордонного загону  військові продемонстрували вихованцям центру усі види стрілецької зброї, розказали про бойові характеристики кожного автомата та гвинтівки. Також учням випала нагода потримати в руках кулемет Калашникова, снайперську гвинтівку.

     Окрім цього, прикордонники катали дітлахів на квадроциклах та пригощали солодощами.

     Упродовж дня вихованці центру брали участь в спортивно-розважальних конкурсах «Ігри патріотів», та весело провели час на атракціонах у парку ім. Т.Г.Шевченка.

      Педагогічний колектив центру від щирого серця бажає всім дітям міцного здоров’я, щастя, добробуту, здійснення задумів та мрій.

Залишити відповідь