День знань в Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі №1

3 вересня 2018 року у Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі № 1 відзначили  початок навчального року – День знань. Особливим цей день став для тих, хто вперше переступив поріг навчального закладу – для ще маленьких, але вже цілеспрямованих першокласників. Цьогоріч 25 малюків стали учнями і вони навчатимуться вже за методикою «Нової української школи».

Розділити радість свята і привітати з початком навчального року учнів, їхніх батьків, педагогів центру завітали Вербицький Віталій Миколайович, начальник Управління Державної міграційної служби України у Чернівецькій області, Кожокарь Костянтин Радович, співробітник Управління Державної міграційної служби України у Чернівецькій області, Вовк Олег Омелянович начальник Чернівецького Прикордонного загону. Гостей, які віддавна щиро опікуються нашими вихованцями та роблять корисні подарунки дітям, ми завжди раді вітати в нашому закладі.

На святі з привітальним словом виступила директор центру Савчук Олена Орестівна, зауваживши, що першокласники 2018 року дають старт «Новій українській школі» та висловила подяку всім, хто зробив наш центр яскравішим і комфортним для навчання.

Вихованці виконали жестовою мовою Державний гімн, пісню «Україна-мати!», взяли участь у флешмобі «Єдина Україна».

 

По завершенню лінійки дзвоник покликав дітей на перший урок, присвячений        100 – річчю Буковинського віча. Тематичний діалог, у формі якого був побудований урок повів учнів сторінками історії Буковинського краю. Вчитель української мови та літератури  Агаркова О.В. ознайомила дітей з подіями 3 листопада 1918 року – коли у Чернівцях відбулося всенародне віче із закликом приєднати північну Буковину до України; постатями, що відіграли важливу роль у організації віча. А віртуальна подорож «Місто, підслухане Богом» повела учнів старовинними Чернівцями.

Вітаємо наших учнів та вчителів з початком нового начального року!

Залишити відповідь