«Олімпійський тиждень» в Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі №1

«Здорові діти – здорова нація» – саме під таким гаслом 17 вересня 2018 року в Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі №1 розпочався «Олімпійський тиждень». Це Всеукраїнський спортивно-видовищний захід, спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху в Україні.

В рамках «Олімпійського тижня» була проведена шкільна спартакіада «Діти – олімпійська надія України», яка включала стартові перегони, конкурс спортивних талантів, конкурс «Попади в ціль» серед учнів молодших та старших класів,  змагання з легкої атлетики, настільного тенісу, футболу та армреслінгу. Педагог – організатор  Матейчук Ю.В. підготувала виставку дитячих малюнків «Спорт – сила, краса, здоров’я». Цікавим та пізнавальним для учнів 5-11 класів став олімпійський урок на тему «Олімпійський рух: історія та сьогодення», який провела вчитель фізкультури Солтис Т.І.

У всіх заходах дотримувались  олімпійського принципу – перемогла дружба. На завершення спортивного дійства всі учасники були нагороджені почесними грамотами та пам’ятними сувенірами.

Залишити відповідь