Учні та педагоги Чернівецького обласного навчально-реабілітаційного центру №1 привітали прикордонників з Днем захисника України

14 жовтня наша держава відзначатиме День захисника України та День українського козацтва. З цієї нагоди у ЧОНРЦ №1 були проведені заходи, наповнені громадянсько-патріотичним змістом: уроки мужності «Зростаємо патріотами» для учнів початкових класів та «Хоробрі серця» для учнів 5–11 класів.

11 жовтня 2018 року учні та педагоги закладу прийшли привітати військовослужбовців Чернівецького прикордонного загону, які вже стали щирими друзями центру. Вони розповіли гостям з ЧОНРЦ №1 про будні прикордонників, продемонстрували техніку і зброю, організували показові виступи з рукопашного бою, тренування службових собак.

Вихованці центру подарували нашим захисникам концертну програму, привітальну листівку, виготовлену власноруч, і найщиріші слова вдячності за віддану службу на честь і славу нашої держави.

Вітаємо з Днем захисника України! Нехай Пречиста Богородиця оберігає всіх, хто стоїть на варті миру і спокою держави! Бажаємо їм добра, світлого настрою, козацького здоров’я! Слава Україні!

Фото.

Залишити відповідь