«Тиждень Володимира Івасюка» в Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі №1

З метою відзначення 70-річчя від дня народження Володимира Івасюка, основоположника української естрадної музики, композитора, лауреата Державної премії України імені Т. Г. Шевченка, Героя України у Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі № 1 з 01.03.2019 по 07.03.2019 пройшов «Тиждень Володимира Івасюка».

Вихованці центру підготували виставку малюнків «На крилах пісень», присвячену творчості Володимира Івасюка. Учні 9-а класу оформили стінгазету «Все минає, не минає пісня».

4 березня учні та педагоги ЧОНРЦ № 1 вшанували пам’ять видатного Українця, автора безсмертної «Червоної рути», який прожив всього 30 років, та за своє коротке життя написав 107 пісень, 53 інструментальні твори, створив музику до кількох спектаклів. Під час презентації творчості В. Івасюка «Світ пісенної краси в очах дітей…» всі присутні згадали життєвий та творчий шлях талановитої та неординарної постаті в історії нашої держави, розгадували кросворди, відчули глибину «Балади про мальви», яку у жестовому виконанні представила учениця 10 класу Яна Попюк.

Пісні Володимира Івасюка співають вже понад сорок років, але вони не старіють, не втрачають своєї актуальності, несуть тепло та щирі почуття слухачам.

Залишити відповідь