ВІТАЄМО ПЕРМОЖЦІВ СПОРТИВНИХ ЗМАГАНЬ!

У лютому 2020 року відбулися змагання з шахів, футзалу та настільного тенісу згідно календарного плану спортивно-масових заходів регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» та обласного регламенту спартакіади  «Повір у себе» серед дітей з інвалідністю, присвяченні 29-річниці Незалежності України.

У змаганнях з футзалу учні ЧОНРЦ №1 вибороли ІІІ місце в загальнокомандному заліку.

20 лютого 2020 року відбувся шаховий турнір серед нечуючих дітей, у якому Боднар Артем, Боштега Дарина та Янкевич Вікторія посіли I місце, Ванасаун Мартин – II місце, Херенков Андріан, Гргурінович Неда – III місце.

У змаганнях з настільного тенісу серед п’яти шкіл-інтернатів команда ЧОНРЦ№1 взяла ІІ загальнокомандне місце. Слід відмітити таких учнів, як: Янкевич Вікторія – І місце, Саветюк Неля – І місце, Боднар Артем – І місце, Волошина Вілія – ІІ місце, Боштега Дарина – ІІІ місце.

Варто також відзначити учня 9-А класу Урсатія Івана, який взяв участь не лише в обласних, але і всеукраїнських та міжнародних змаганнях з карате, отримавши призові місця у Румунії, Болгарії та Німеччині. На чемпіонаті України серед спортсменів з вадами слуху Іван виборов І місце у віковій категорії «Кадети» (програма «Ката») та ІІІ місце у віковій категорії Юніори» (програма «Ката»). Урсатію Івану було присвоєно звання кандидат у майстри спорту. Редакція телевізійної програми «Чернівецького репортера» нагородила Урсатія Івана званням «Спортсмен року 2019» за незламну силу духу, непоборну волю до перемог, як взірець наслідування, мотивації та долання найскладніших бар’єрів на шляху до досягнення мети.

27.02.2020 року у ЧОНРЦ№1 була проведена лінійка, на якій адміністрація, педагоги та учні центру привітали юних спортсменів за хороші досягнення. Усі були нагороджені солодощами та подарунками.

Залишити відповідь