Акція з озеленення та благоустрою території «За чисте довкілля» в Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі № 1

З 1 квітня по 30 квітня 2021 року в Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі № 1 проходить весняний місячник санітарної очистки та благоустрою території. 13 квітня 2021 року пройшла акція «За чисте довкілля». Працівники, вихованці закладу прибрали та привели у належний санітарний стан прилеглу територію, висадили багаторічні квіти та кущі, провели весняну обрізку дерев, учні 9, 10, 12 класів посадили пам’ятні іменні дерева.

З великою відповідальністю, ентузіазмом поставилися вихованці закладу до визначених завдань, показали себе справжніми господарями.

Дякуємо всім за активну участь у проведенні місячника з благоустрою! Особливу вдячність висловлюємо державному підприємству «Сторожинецьке лісове господарство» за надані саджанці дерев, батькам учнів 9 класу, які подарували центру лавки для дитячого майданчика, та працівникам закладу за квіти та кущі! Сподіваємось, що до таких акцій залучатиметься дедалі більше людей, адже питання чистоти й порядку завжди залишається актуальним! 

Залишити відповідь