День святого Миколая в Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі № 1

Свято Миколая – один з найбільш очікуваних днів у році. Дітлахи, готуючись до нього, намагаються бути якомога чемнішими, не пустувати. За традицією в цей день під ранок з’являється подарунок під подушкою. Однак насамперед це свято символізує торжество Милосердя, Доброти, Прощення, Любові до близьких. Отож, вихованці Чернівецького обласного навчально-реабілітаційного центру №1 з нетерпінням чекають його кожного року й готуються по-особливому виявити пошану до старших, старанність і слухняність.

Цьогоріч 16-20 грудня 2022 року до учнів Чернівецького обласного навчально-реабілітаційного центру № 1 Святий Миколай прийшов з добрим словом та приємними й корисними подарунками. Не обійшлось це свято і без благодійників, тих, хто взяв на себе місію помічників Миколая – співробітників та голови профспілки працівників Управління державної міграційної служби у Чернівецькій області; членів студентської ради Буковинського державного медичного університету; студентів та викладачів фахового коледжу БДМУ фармацевтичного факультету; членкинь Чернівецького відділу «Союзу Українок»; працівників районного управління поліції ГУНП в Чернівецькій області.

Учні центру розповідали вірші, співали жестові пісні, брали участь в майстер-класах з виготовлення іграшкових прикрас, розпису медових пряників «миколайчиків», щоб самим не сумувати та Миколая гарно закликати.

Радість, усмішки, щирість в дитячих очах вкотре переконують нас, якою великою справою є творити добро та дарувати один одному любов.

Сподіваємось, що Святий Миколай не омине увагою жодної дитини, подарує нам МИР, ПЕРЕМОГУ, радість і поселить любов у наших серцях!

Майстерня пряників у ЧОНРЦ №1

Залишити відповідь