Святий Миколай завітав у Чернівецький обласний навчально-реабілітаційний центр № 1

Для всіх є чарівною казкою, коли невидимо з’являється під ранок на Миколая бажаний дарунок під подушкою. Цьогоріч у Чернівецький обласний навчально-реабілітаційний центр № 1 Святий Миколай завітав з добрим словом та приємними й корисними подарунками. Завжди це свято для всіх є днем Милосердя, Доброти, Прощення, Любові до близьких.  Вихованці центру з нетерпінням чекають цього зимового свята кожного року й готуються по-особливому виявити шану до старших, старанність і слухняність, щоб

отримати не різочки, а солодощі.

Святкування відбулось 17 грудня о 15. 00 в актовій залі центру. Учні підготували вірші, жестові пісні, танці, театралізоване дійство «У вечір на Миколая», щоб самим не сумувати та Миколая гарно закликати.

Особливо вразили глядачів виступи вихованців центру з хореографічними композиціями ″Вечорниці″, “Ляльки” та “Зимові стежки”. Жвавим продовженням заходу стало виконання жестових пісень ″Миколаю″, ″Загадай″.

Після завершення театралізованої частини свята, слово взяли наші шановні гості, які виконали місію помічників Миколая. Начальник управління Державної міграційної служби України у Чернівецькій області Вербицький Віталій Миколайович  привітав дітей зі святом солодощами. Співрорбітники міграційної служби підготували для учнів костюмовану  виставу ″Рукавичка″, що зірвала шквал овацій і на довго запамʼятається всім глядачам. Перший заступник начальника Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Череватий Роман Іванович подарував вихованцям центру новорічну ялинку та спортивний інвентар. Управління департаменту житлово-комунального господарства ОДА потішило дітей фруктами, соком та цукерками.  Солодкі подарунки отримали також діти від приватних підприємців Мокрієнка В.М. та Чоботаря. Студенти Буковинського державного медичного університету, факультету соціальної педагогіки та психології Чернівецького національного університету, учні Великокучурівської ЗОШ І-ІІІ ст. разом  з педагогами подарували усім вихованцям солодощі, іграшки та канцтовари. Серед гостей з приємністю можемо назвати голову громадської організації «Життя на рівних», Михайла Йозефовича Бауера, який привітав дітей теплим словом та приємними подарунками.

На завершення свята директор центру Савчук Олена Орестівна подякувала гостям, педагогам та учням, висловила сподівання, що Святий Миколай не омине увагою жодної дитини, а нашим гостям, спонсорам усміхнеться доля.

Залишити відповідь