Щасливої долі, випускники Чернівецького обласного навчально-реабілітаційного центру № 1 – 2016!

27 травня відбулося урочисте свято для випускників Чернівецького обласного навчально-реабілітаційного центру № 1 «На крилах прощального вальсу». Ось так непомітно, рік за роком, наблизився цей святковий хвилюючий день.
На святі були присутні батьки, педагоги, інші працівники закладу та гості. Директор центру Олена Орестівна Савчук та заступник директора з навчально-виховної роботи Олена Костянтинівна Бічікова оголосили наказ про випуск учнів 12 класу, вручили їм атестати зрілості та грамоти.
Після урочистої частини всі присутні мали можливість подивитись чудовий святковий концерт, підготовлений випускниками під керівництвом хореографа Ісопеску А.М. Він супроводжувався гарною презентацією про дитячі й шкільні роки дітей.
Випускники показали свою майстерність у виконанні жестових пісень про маму, вчителів, рідну школу. («Моя дорога вчителько», «Любима школо».) Вони виконали запальний «Буковинський танець» і пристрасне «Танго». Учні інсценували пісню «Випускний бал», який зачарував своєю емоційністю.
Родзинкою свята стала пісня у виконанні батька і доньки.
Випускники, батьки, педагоги згадали дитячі та юнацькі роки, переглянувши документальний фільм «Згадаємо шкільні роки».
Перед випускниками виступила класний керівник Токарева Г.І., яка була для них першою вчителькою. Діти прислухались до її порад, а педагог бажала своїм випускникам щасливої долі, сповненої радості, людської доброти і теплоти, здоров’я, достатку й родинного затишку, благополуччя, удачі, цікавих зустрічей і приємних вражень.
Щасливої Вам дороги, випускники 2016!

Залишити відповідь