Конкурс «Ерудит» -2018 у Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі №1

На виконання наказу Департаменту освіти і науки від 12.02.2018 № 57 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу «Ерудит» серед учнів 12-го класу КЗНЗ «Чернівецький обласний навчально-реабілітаційний центр № 1» 2 березня 2018 року на базі центру був проведений перший етап Всеукраїнського конкурсу «Ерудит» серед учнів 12-х класів спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для дітей глухих та зі зниженим слухом.

До складу журі І етапу конкурсу увійшли: Гринюк О.І., головний спеціаліст відділу дошкільної, загальної середньої, спеціальної освіти та соціального захисту Департаменту освіти і науки облдержадміністрації – голова журі; Волошин С.З., методист НМЦ безперервної педагогічної освіти ІППОЧО – заступник голови журі; Дубровіна Л.І., голова УТОГ Чернівецької області; Савчук О.О., директор КЗНЗ «Чернівецький обласний навчально-реабілітаційний центр№1»; Бічікова О.К., заступник директора з навчально-виховної роботи КЗНЗ «Чернівецький обласний навчально-реабілітаційний центр№1» та педагоги центру.

Учням було запропоновано написати твори-роздуми з тем «Мої мрії про майбутнє», «Людське щастя…У чому його суть? », а також виконати різнорівневі тестові завдання з української мови та літератури, математики, фізики, хімії, біології, історії, географії, української жестової мови.

Підготовка до конкурсу стала хорошим стимулом для учнів повторити набуті знання з навчальних дисциплін.

Учасники та призери були нагороджені грамотами та подяками.


За результатами конкурсу І місце посіла Климчук Діана, яка буде представляти заклад  на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу «Ерудит» в місті Києві у квітні 2018 року.

       Підготувала голова методичного об’єднання  вчителів суспільно-гуманітарних дисциплін Агаркова О.В.

Залишити відповідь