“Атестація педагогів – 2018” у Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі №1

     Згідно з «Типовим положенням про атестацію педагогічних працівників України», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 № 930 та планом заходів Чернівецького обласного навчально-реабілітаційного центру №1  28 березня 2018 року  було проведено підсумкове засідання атестаційної комісії.

     Впродовж  2017/2018 навчального року адміністрація центру вивчала роботу педагогів, які атестувалися, за такими параметрами: рівень кваліфікації, професійна діяльність, використання інноваційних технологій, самоосвіта та загальна культура.

     У цьому навчальному році атестувалися 14 педагогів, які виступали з доповідями на засіданнях методичних об’єднань, педагогічних рад центру, під час практичних семінарів. Ними проводились відкриті уроки, виховні заняття та позакласні заходи.

     Педагоги брали активну участь у загальношкільних заходах,огляді навчально-методичної та естетичної бази кабінетів, класів; розробляли дидактичні, наочні матеріали.

     Атестаційною комісією було проаналізовано існуючі та потенційні можливості кожного педагога, результативність їх освітньої діяльності в міжатестаційний період. Всі педагогічні працівники відзначились високою активністю та значними результатами методичної діяльності, фаховою та педагогічною майстерністю.

     За наслідками вивчення роботи педагогів, які атестуються, та індивідуальної співбесіди з кожним,  члени атестаційної комісії проголосували  за те, щоб порушити клопотання перед обласною атестаційною комісією Департаменту освіти і  науки облдержадміністрації про відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» педагогам Бабляк Л.О., Бічіковій О.К., Захарій М.І., Коверзнєвій Л.Г., Микосянчик Ю.М. і Тодорюк С.С.. Педагогам Корольовій М.Б., Столощук О.В. було присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії». Гердик Г.М., Дяківу С.М., Калініній Н.Л., Семеновій Т.В., Сливці Ю.І. – кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії».

     Атестація для педагога – це важливий етап його професійного життя, точка опори для подальших здобутків і звершень на педагогічній ниві, отже бажаємо їм творчих злетів, професійних успіхів та постійного самовдосконалення!

Залишити відповідь