ДЕНЬ ЗНАНЬ В ЧЕРНІВЕЦЬКОМУ ОБЛАСНОМУ НАВЧАЛЬНО-РЕАБІЛІТАЦІЙНОМУ ЦЕНТРІ №1

1 вересня 2021 року у Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі № 1 відзначили  початок навчального року – День знань. Особливим цей день став для тих, хто вперше переступив поріг навчального закладу – для ще маленьких, але вже цілеспрямованих першокласників. Цьогоріч 18 малюків стали учнями і вони навчатимуться за методикою «Нової української школи».

Розділити радість свята і привітати з початком навчального року учнів, їхніх батьків, педагогів центру завітали Віктор Мельник, голова профспілки працівників Управління Державної міграційної служби України у Чернівецькій області, Костянтин  Кожокарь, головний спеціаліст Управління Державної міграційної служби України у Чернівецькій області. Гостей, які віддавна щиро опікуються нашими вихованцями та роблять корисні подарунки дітям, ми завжди раді вітати в нашому закладі.

На святі з привітальним словом виступила директор центру Олена Савчук та висловила подяку всім, хто зробив наш центр яскравішим і комфортним для навчання.

Вихованці виконали жестовою мовою Державний гімн, пісню «Думи моя, думи мої», взяли участь у флешмобі «Мир над Україною».

Вітаємо наших учнів та вчителів з початком нового начального року!

Залишити відповідь