День Святого Миколая в Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі № 1

Свято Миколая – одне з найбільш очікуваних свят року. Дітлахи, готуючись до нього, намагаються бути чемними, не пустувати. За традицією, в цей день, під ранок з’являється подарунок під подушкою. Насамперед це свято символізує торжество Милосердя, Доброти, Прощення, Любові до близьких. Вихованці Чернівецького обласного навчально-реабілітаційного центру №1 з нетерпінням чекають його кожного року й готуються по-особливому виявити пошану до старших, старанність і слухняність.

Цьогоріч з  17 по 20 грудня 2021 року до учнів Чернівецького обласного навчально-реабілітаційного центру № 1 Святий Миколай прийшов з добрим словом та приємними й корисними подарунками. Не обійшлось це свято і без благодійників, тих, хто взяв на себе місію помічників Миколая – голови профспілки працівників Управління державної міграційної служби у Чернівецькій області Віктора Мельника, головного спеціаліста Управління державної міграційної служби у Чернівецькій області Костянтина Кожокара, старшого інспектора сектору управління персоналом Управління державної міграційної служби у Чернівецькій області Василя Григоряка, студентів Буковинського державного медичного університету: голови студради Андрія Корнякова, Ксенії Бранашко, Роксолани Гушул, Мирослави Лаврової, Олександра Зварича, Максима Осадчука, заступника начальника Чернівецького районного управління поліції ГУНП в Чернівецькій області, майора поліції Романа Мельничука та начальника сектору кадрового забезпечення, старшого лейтенанта поліції Олександра Зюба.

Учні центру розповідали вірші, співали жестові пісні, брали участь в майстер-класах з виготовлення іграшкових прикрас, розпису медових пряників- «миколайчиків». Радість, усмішки, щирість в дитячих очах вкотре переконують нас, якою великою справою є творити добро та дарувати один одному любов. Сподіваємось, що Святий Миколай не омине увагою жодної дитини, а нашим благодійникам усміхнеться доля.

Залишити відповідь