Проведення тижня природничо-математичних дисциплін «Природничі науки – тренди майбутнього світу»

З метою активізації пошуково-пізнавальної діяльності учнів, поглиблення інтересу школярів до вивчення предметів природничо-математичного циклу, створення позитивної мотивації навчання та вдосконалення професійної майстерності педагогів з 24.01 по 28.01.2022 року у ЧОНРЦ №1 проходив тиждень                     природничо-математичних дисциплін «Природничі науки – тренди майбутнього світу». До реалізації мети долучились усі вчителі методичного об’єднання та учні середніх і старших класів. Усі заходи проводились дистанційно на платформі Zoom.

Тиждень розпочався еколого-просвітницьким заходом «Мій голос на захист планети Земля», який провела вчитель географії Костенко Л.В. Проведення заходу сприяло вихованню екологічно свідомої особистості, формуванню ціннісних орієнтирів бережливого ставлення до навколишнього середовища.

Вчитель біології Гринчук О.Д. запросила адміністрацію центру, членів методичного об’єднання та учнів на  презентацію природничого проєкту «Незвичайні рослини світу». Усі з цікавістю занурилися в цей дивовижний, загадковий і неповторний світ та відкрили для себе багато нового.

Вчитель  фізики Присяжнюк О.Г. підготувала і провела науково-популярний альманах для старшокласників центру «Нанотехнології: невидима революція або стрибок у майбутнє». Розглянувши етапи розвитку нанотехнологій, здобувачі освіти впевнились, що широке застосування наноматеріалів з унікальними властивостями стало реальністю сьогодення, а нанотехнології впевнено увійшли в усі сфери життєдіяльності людини.

Вчитель математики Бічікова О.К. організувала математичний марафон «Десяткові дроби» у 8 класі. Інтерактивні технології дистанційного навчання, що використовувались на уроці, сприяли популяризації знань з математики, реалізації прагнення учнів до самовдосконалення та розвитку їх творчих здібностей. 

Учні 5-А класу здійснили подорож у королівство Многокутників на тему: «Многокутники. Види трикутників». Вчитель математики Грунтей С.В. познайомив школярів з жителями королівства: Ламаною та Многокутником, сприяв формуванню математичного мислення, розвитку вмінь учнів застосовувати вивчений матеріал при розв’язуванні задач.

Залишити відповідь