Будьте в безпеці!

Які актуальні слова сьогодення….

Безпека в побуті, на дорозі, під час сигналу повітряної тривоги є важливою для дошкільнят. Саме тому, на дошкільному відділенні Чернівецького обласного навчально-реабілітаційного центру №1 стартував тиждень безпеки! Цей тиждень розпочали з перегляду казки «Кицин дім», після якого вихованці пригадали правила поводження з вогнем. Не менш важливим в наш час є систематичне повторення правил поведінки під час сигналу повітряної тривоги та їх закріплення. В цьому нашим малятам допомагає руханка  «Повітряна тривога».   

 Визначати місця вогнища діти вчилися  під час дидактичної гри «Вогонь друг, вогонь ворог!» А в процесі рухливої гри «Рятувальники» приборкували це вогнище. А як правильно переходити дорогу, малята пригадали під час рухливої гри «Сигнали світлофора».

Завершився тиждень безпеки тим, що дошкільнята навчилися викликати машину швидкої та поліції. Діти за допомогою нетрадиційної техніки малювання оздобили машини спецтранспорту. Дошкільнята із захопленням та цікавістю брали участь у всіх видах діяльності.

Залишити відповідь