Курси підвищення кваліфікації вихователів шкіл-інтернатів в Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі №1

11 жовтня 2018 року на базі комунального загальноосвітнього навчального закладу «Чернівецький обласний навчально-реабілітаційний  центр № 1» було проведено практичну частину для слухачів курсів підвищення кваліфікації вихователів шкіл-інтернатів ОІППО ЧО (Керівник курсів Волошин С.В.). Директор центу Савчук О.О. представила свій заклад та ознайомила присутніх з матеріально-технічною базою центру і його діяльністю. Презентуючи систему виховної роботи в ЧОНРЦ №1, заступник директора з виховної роботи  Деренькова Г.А. розповіла гостям про сучасні підходи до організації діяльності вихователів центру.

Гості відвідали інтерактивне виховне заняття «Казковий калейдоскоп» у 1-а класі. Вихователь Павлюк О.В. разом з учнями здійснила подорож у світ казок. Діти збагнули, що казка – джерело мудрості, добра, справедливості, а читання – цікава і корисна справа.

На відкритому виховному занятті з елементами корекційно-розвиткової роботи на тему «Мій клас. Живемо і працюємо разом», що провела вихователь 4 класу Дамаскін Н.К. вихователі шкіл-інтернатів побачили роботу дітей з особливими потребами. Під час заняття вихователь вдало поєднала практичну частину (виготовлення лепбука «Мій клас») з вправами ЛФК та логоритмікою.

Особливо цікавим для слухачів курсів став захід з національно-патріотичного виховання, проведений на базі Чернівецького прикордонного загону.

Всі присутні отримали позитивні емоції від участі у заходах і щиро подякували адміністрації, педагогічному та учнівському колективам Чернівецького обласного навчально-реабілітаційного центру №1 за гостинність і побажали мирного неба, творчих успіхів і натхнення.

Фото.

Залишити відповідь